Våra tjänster

Vi erbjuder fogfria golvbeläggningar i epoxy och akrylplast. Vår erfarenhet innefattar även olika typer av lagningar såsom fogning av kakel och klinkers vilket vi också gör med epoxy-material, lagning och renovering av simbassänger och vattenrutschkanor, både inom- och utomhus.

Vi utför även betongarbeten som t.ex. bilning av betong, betongborrning för VVS, ventilation och el m.m, betongsågning för portar, gångdörrar, fönster m.m samt golvsågning för t.ex. brunnar eller rännor.

Kontakta oss
Vardagsrum med ljust parkettgolv

Fogfria industrigolv

Lättstädat, hygieniskt och hållbart – epoxigolv är valet för dig som söker en golvbeläggning som är tålig mot högt tryck och samtidigt mycket slitstark. Vi har utbildning från gällande branschorganisationer såsom SVEFF, AFG som säkerställer att vi följer gällande byggnormer och branschregler. 

Mörkt parkettgolv

Fogning och lagningar

Renovering av vattenruschkana. Materialet på bild är tvåkomponents epoxyfärg. Materialet är diffusionsöppet (andas) och kan med fördel användas i bland annat källare med betonggolv.

Lackat grått golv

Betongarbeten

Betonghåltagning för exempelivs för VVS, ventilation och eldragning. Dimensionerna är 10 mm och uppåt. 

Parkettgolv i ett rum med glaspartier

Golvsågning

Utföringen kan exempelvis avse avlopp, dörrar, fönster, portar och fundament.

Logga för Mölndals Golvcompanie

Berga 67, Sunne,  686 93

070-540 68 44 | info@fogfriagolvsunne.se

Om oss

Fogfria golv startades 2011 i Sunne men vi har över 30 års erfarenhet inom branschen. Vår expertis ligger främst på fogfria golvbeläggningar i epoxy & akrylplast m.m. Vi fogar kakel och klinkers, lagar & renoverar simbassänger och vattenrutschkanor. Du kan också vända dig till oss för diverse betongarbeten som t.ex. betongborrning för VVS, ventilation, el m.m, betongsågning för portar, gångdörrar, fönster m.m samt golvsågning för t.ex. brunnar eller rännor.