OM oss

Varför välja oss?

  • Vi kommer i tId Alla vet hur irriterande det är när hantverkaren inte dyker upp i tid. Det är respektlöst och kan i värsta fall förstöra resten av dagens aktiviteter. Vi vill ändra på detta, vi vill föregå med gott exempel men viktigast av allt, vill vi att våra kunder skall kunna lita på oss.

  • Arbetet blir klart på utsatt tid Vår erfarenhet och det faktum att vi alltid gör ett platsbesök gör det relativt enkelt för oss att uppskatta när ett arbeta kommer att vara klart. 
Att planera och sätta upp ramar för vårt arbete gör inte bara tiden mer effektiv. Ni som kund kan även enklare planera tiden under och efter renovering samtidigt som vi kan planera vår tid till nästa kundbesök. Ett win-win koncept.

  • Vi garanterar dig ett bra resultat Kundrelationer är viktigt. Framgång inom ett företag bygger på att kunder är nöjda, sprider ett gott rykte om oss och är villiga att anlita oss igen. När vi är klara skall du kunna känna dig helt nöjd. Kvalitet syns, känns och håller länge.

  • Allt för att du ska bli helt nöjd Det är inte alltid man vet exakt vad som blir snyggast, bäst eller kanske billigast för just dig. Därför finns vi till hjälp med råd om material, hålla budget och att ser till att du blir helt nöjd. Vi har massor att välja emellan.

  • De bästa leverantörerna Golv är den yta som används och därför slits mer än någon annan yta vi använder i vardagen. När man renoverar golv är det viktigt att använda rätt verktyg och material av bra kvalitet. Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller högsta kvalitet.

Medarbetare

Michael Persson